PDA

Se fuld version : Jeg har vundet 1.000.000 $ - igen!



Anne
23-05-08, 10:43
Det gør jeg med jævne mellemrum, så egentlig burde jeg være stinkende rig!

Jeg tror selvfølgelig ikke på det nonsens, at jeg har vundet noget som helst, hvis ikke jeg selv har tilmeldt mig. Det er da ufatteligt, at den slags kan blive ved med at florere, men selvfølgelig kan det, for der er jo konstant nogle, der alligevel dratter i fælden.

De bliver godt nok mere og mere grove - nu skriver de, at gevinsten er sponsoreret af Microsoft Corp.!

Se her, hvad de skriver:

Award Prize Notification.

This is to inform you that your email ID has won US$1,000,000.00 only in the second category of our computer ballot Microsoft Treasure Chest Loyalty Awards with the said winning numbers giving below:

Ticket number: 5489815/06/DSP
Lucky Draw Number:1 16 17
30 31 38 40 5
Reference Number:UDA/H52362/475850/REF
LOTTERY DATE:
20/04/2008

This Award is conducted by EURO VIP CASINO and sponsored by the Microsoft Corporation. EURO VIP CASINO is a member of European Casino Association (ECA). The ECA aims to serve as a network for
information: Information that shall be used to communicate and work with the EU institutions on anything related to casino operations.
Please contact the Verification Department of Direkt N.V Bank for your
claim:
****************************************************
Dr. Johan
Gallagher, (Director of operations).
Verification/Remittance Department
(Direktbank N.V)
Phone:+31-610-698-903, Fax: +31-847-301-110
Web-Site:
www.direktbank.nl (http://www.direktbank.nl/)
Email: direktbremitonce@aol.co.uk,
direktbremitonce@telkom.net

****************************************************
Your security
credited file number is DNL105/WIN777/2008. Be inform that failure to claim your winning prize before the dead-line stipulation of one month will obviously mean that your winning prize will be re-staked in the next Euro VIP Casino Treasure Chest Loyalty Awards of November 10th draws.

Congratulations from the members of staff of Euro VIP Casino Corporation.

Yours Sincerely,
Mrs. Paulina Van Brook (Lottery Co-
Ordinator)
Telefoonnummer:0900-7770777 (€0.75 p.m.)
TEL/FAX: +31-847-
301-128
Official Website: www.allrichcasino.com (http://www.allrichcasino.com/)
Note: The contents and
material within the Award site are solely controlled by Euro VIP Casino.
Der findes en hjemmeside - http://www.419eater.com/ - hvor man kan finde eksempler på, hvor folk har kørt linen helt ud, og oven i købet fået svindlerne selv til at punge ud samtidig med, at de er gjort totalt til grin - hvad de som regel ikke selv fatter!

Prøv at læse noget af korrespondancen mellem de involverede - det er hylende morsom læsning! http://www.419eater.com/html/letters.htm

Anne - der nu ikke selv har tænkt sig at respondere på "gevinsten"! :smi029 :smi029 :smi029 :smi029 :smi029

Zuzan
23-05-08, 12:01
Uh, dem får jeg også - igen og igen.:fanden

Jeg blev så træt af dem, så jeg skrev til Microsoft, men det har ikke hjulpet.:smi026

Jeg mener, at det er misbrug af Microsofts navn, og at Microsoft derfor kunne være interesseret i at "gå efter dem".

Se her, hvad jeg skrev:


MISBRUG af MICROSOFT CORPORATION i mail-overskrift

Der er nogle for mig ukendte, der sender mail til mig, hvor der står Microsoft Corporation i overskriften.

Der står sådan her:

Award Prize.
Fra: Microsoft Corporation (studiofaralli04@virgilio.it)
Dette er muligvis en ukendt afsender. Tilføj som afsender, der er tillid til | Tilføj som afsender, der ikke er tillid til
Sendt:14. april 2008 15:54:40
Svar til:direktbinfo@aol.nl

Og så svaret her :smi030:


Tak for din henvendelse til Windows Live Support.

Mit navn er Thomas og jeg kan forstå på din henvendelse at du modtager spam emails.

De emails du modtager er ikke afsendt fra Microsoft og har ikke noget med Microsoft at gøre. Der er ganske simpelt tale om spam emails.

Du kan vælge at blokere den pågældende afsender ved at trykke på "Uønsket".

Tak fordi du benytter Windows Live. Jeg håber at dette besvarer dit spørgsmål, ellers er du meget velkommen til at vende tilbage til os.


Med venlig hilsen

Thomas
Windows Live Support

Nå, men så burde de måske se på spam-filteret eller måske anmelde det som spam (eller hvad ved jeg), men så skrev jeg igen.


Hej Thomas.

Tak for svaret.

Jeg henvendte mig primært, FORDI jeg tænkte, at Microsoft var interesseret i at vide, at Microsofts navn bliver misbrugt.

Jeg kopierede de to mailadresser til dig, så Microsoft evt. kunne rette henvendelse på egne vegne om misbruget.

Og så svarede Thomas chok1:


Tak for dit svar.

Hvorend vi gerne ville bekæmpe denne form for spam og misbrug af Microsoft-navnet, så er det meget svært at spore afsenderen af en sådan besked.

Jeg vil dog aligevel gerne takke dig for at være så venlig, at oplyse os om dette.

Tak fordi du benytter Windows Live. Jeg håber at dette besvarer dit spørgsmål, ellers er du meget velkommen til at vende tilbage til os.


Med venlig hilsen

Thomas
Windows Live Support

Så det var åbenbart spild af min tid... og åbenbart også af Thomas'.:smi031

Men da dejligt at se, at andre gør noget ved det, Anne.

Irriterende er det jo, og man hører jo jævnligt om nogle, der kommer i klemme. Alvorligt i klemme endda.

:smi004

Anne
23-05-08, 23:02
Jeg havde også overvejet at skrive til Microsoft angående misbruget af deres navn. Det er jo så spild af tid, kan jeg konstatere.

Anne :smi055